Zaštita podataka

Zaštita Vaše privatnosti prilikom korištenja naših internetskih stranica posebno nam je važna. Stoga ćemo Vas u nastavku detaljno informirati o prikupljanju anonimnih i osobnih podataka.

Protokoliranje pristupa.
Prilikom Vašeg pristupa našoj ponudi na stranici www.hercegovinaauto.ba i prilikom svakog učitavanja stranice odnosno datoteke, u log datoteci se tijekom korištenja pohranjuju podaci o tom postupku.

O svakom učitavanju pojedinačno se pohranjuje sljedeći slog podataka:
• IP-adresa računala koje šalje zahtjev
• datum i vrijeme učitavanja odnosno zahtjeva
• naziv učitane stranice odnosno datoteke
• poveznica na stranicu, s koje je učitana ova stranica
• web preglednici koje je korisnik koristio uključujući verziju web
preglednika
• operacijski sustav kojeg je korisnik koristio

Ove informacije se koriste u statističke svrhe. Pri tome se isključivo radi o informacijama, koje ne dozvoljavaju nikakve zaključke o Vašoj osobi. Vi ostajete kao korisnik anonimni. Uvijek imate pravo opozvati prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka.

Osobni podaci pohranjuju se samo onda kada nam Vi – npr. u okviru registracije kod upita, nagradne igre ili za pretplatu na newsletter – date podatke i odobrenje za obradu. Ukoliko se od Vas tijekom korištenja jedne od ponuđenih usluga zatraži navođenje Vaših osobnih podataka, tada je povezivanje Vaših osobnih podataka s podacima iz protokoliranja pristupa preko IP-adrese u svrhu izrade osobnog korisničkog profila isključeno. Budući da pristanak na korištenje Vaših podataka u prethodno spomenute svrhe može obuhvaćati i prijenos Vaših podataka onim Škoda partnerima (prodajne i servisne poslovnice), pružateljima financijskih usluga (Porsche leasing) odnosno institutima za ispitivanje javnog mnijenja radi istraživanja tržišta i analize zadovoljstva kupaca, koje ste vi odabrali, Vaši podaci se mogu proslijediti i na ova mjesta. Osim navedenog, podaci se ne prosljeđuju trećim osobama – poput izdavačima imenika i tvrtkama za izravno oglašavanje.

Implementiranje dodataka za društvene mreže (social-plugins)

Na našim internetskim stranicama se koriste dodaci Facebooka, Twittera i Google+. Za to koristimo gumbe desno dolje, pri dnu stranice. Ako posjećujete naše stranice koje na sebi imaju takav dodatak (plugin) one Vas ne spajaju automatski sa uslugama navedene tvrtke.

Dodatak za društvene mreže morate prvo uključiti po želji (princip dva klika). Tek tada je uopće moguće spajanje nakon klika na odgovarajući gumb (Button) ponuditelja i eventualno dodatnog klika u prozoru za samo dijeljenje sadržaja.

U skladu s novom europskom regulativom, Hercegovina Auto je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Daljnjim korištenjem naše web stranice, saglasni ste s korištenjem kolačića.