Škoda Superb

Novi ŠKODA Superb

Nova era za ŠKODU! Na Volkswagen Group Night u Ženevi, večer prije otvorenja Ženevskog automobilskog salona, na svjetlo reflektora stručne javnosti izašao je novi ŠKODA Superb.

Dvije nedjelje nakon svjetske premijere u Pragu nova ŠKODA perjanica je oduševila emocionalnim nastupom. S novim ŠKODA Superbom češki proizvođač doseže privremeni vrhunac u velikoj ofenzivi modela 120-godišnje istorije kompanije. Start na evropskom tržištu će biti u junu ove godine.

Prelistajte našu galeriju slika i otkrijte detalje novog Superba sa Ženevskog sajma automobila!

DAN

NOĆ

Novi Superb: elegantan, dinamičan i moderan

Ova perjanica marke je najbolje vozilo ŠKODA svih vremena i oduševljava emocionalnim dizajnom, najboljom ponudom prostora u segmentu i inovativnom MQB-tehnologijom Volkswagen koncerna.

Svojim novim izrazito jakim dizajnom novi ŠKODA model pokazuje emocionalnu snagu marke. Pritom novi Superb u serijsku proizvodnju donosi uzbudljivi dizajn izložbenog vozila ‘ŠKODA VisionC’.

Nova mjerila ŠKODA Superb postavlja po pitanju prostora i udobnosti. Nova generacija modela nudi najviše slobodnog prostora za glavu i noge u stražnjem dijelu vozila kao i najveći prtljažni prostor u segmentu. Istodobno je limuzina s 29 ‘Simply Clever’-detalja tako ‘clever’ kao nikad prije.

U skladu s novom europskom regulativom, Hercegovina Auto je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Daljnjim korištenjem naše web stranice, saglasni ste s korištenjem kolačića.