ŠKODA RAPID

ŠKODA Rapid Spaceback – Tipična ŠKODA

Rapid Spaceback nudi puno mjesta, mnoštvo “Simply Clever” ideja, vrhunsku sigurnost, zanimljive mogućnosti individualizacije, nisku potrošnju i odličan odnos cijene i kvaliteta. Svojom ponudom prostora Spaceback daje potpuno novu dimenziju svojoj klasi.

Posebno je dojmljiv pogled sa strane. Zbog dugog međuosovinskog razmaka i oštre, visoke tornado linije pogled s boka djeluje vrlo sportski. Veliki bočni prozori u kombinaciji s uskim stubovima naglašavaju dinamičan dizajn.

Strugalicu za led naći ćete u poklopcu spremnika za gorivo, kako bi vam uvijek bila na dohvat ruke.

Za sportski ugođaj brine se ukrasna letvica na armaturnoj ploči, koja je ugrađena i u višenamjenski upravljač.

Biti jedinstven

Jedinstven panoramski krov, aluminijski točkovi sa crnim i srebrnim sjajem i sportska sjedala, koja drže tijelo u zavojima.

Što želite?

Piće se može praktično odložiti u stražnji središnji naslon za ruke, pa je tako osvježenje uvijek na dohvat ruke.

Super sportski

Sa “Supersport” upravljačem vožnja po zavojima postaje još zabavnija u Rapid Spacebacku.

Ugodna temperatura

Sa automatskom klima uređajem u unutrašnjosti možete postaviti željenu temperaturu.

Izbjegnite žeđ

Pretinci za odlaganje u vratima dizajnirani su toliko inteligentno da u njih može stati čak i boca od 1,5 l. Sitni otpad poput papirića od bombona može se jednostavno baciti u pretinac za otpatke koji se može izvaditi.

Amundsen+ će vas dovesti do odredišta

Radio-navigacijskim sistemom Amundsen+ moguće je rukovati preko 5” ekrana osjetljivog na dodir. Moguće je odabrati između geografskih karata Srednje i Zapadne Evrope ili Srednje i Istočne Evrope.

ŠKODA Rapid Liftback

RLB14-007

Zaštita od sunca za cijelu porodicu

Sa zatamnjenim staklima u stražnjem području SunSet štiti stražnje putnike od sunca te istovremeno nudi ugodan osjećaj privatnosti.

Vikend kupovina? Kampovanje? Selidba?

Nebitno kakvi su Vam planovi: zahvaljujući kapacitetu od čak 1.490 litara u prtljažniku Rapida sigurno ima dovoljno mjesta za njih.

Prostranost. U novoj dimenziji

Na prvi pogled gotovo je nevjerojatno koliku prostranost Rapid nudi u odnosu na svoju kompaktnu veličinu. Unatoč tome: putnici u stražnjem dijelu imaju dovoljno prostora.

Na dohvat ruke

U hitnim slučajevima je važna svaka sekunda: bez dugog traženja jednostavno i brzo ispod sjedala vozača dohvatite sigurnosni prsluk.

U slučaju nužde

Vozačev i suvozačev zračni jastuk štite putnike na prednjim sjedalima. Suvozačev zračni jastuk može se deaktivirati ako se na suvozačevom sjedalu nalazi dječja sjedalica okrenuta u suprotnom smjeru.

Zaštita za glavu

Zračni jastuci za glavu nakon aktivacije pokrivaju područje bočnih prozora od A do C stuba te tako štite putnike.

Bolja vidljivost

Sistem za čišćenje glavnih svjetala jamči čista svjetla i bolju vidljivost.

Na dužim putovanjima bez dehidracije

Pretinci za odlaganje u vratima dizajnirani su toliko inteligentno da se u njih može staviti čak i boca od 1,5 l. Manji otpad poput papirića od bombona može se jednostavno baciti u pretinac za otpad koji se može izvaditi.

Ko treba mijenjati stepene prijenosa?

Ovisno o motoru Rapid je dostupan s 5-stepenim ili 6-stepenim ručnim mjenjačem te 7-stepenim DSG mjenjačem (automatski mjenjač s dvije spojke).

Najvažnije informacije

Osim podataka iz putnog računara, Maxi-DOT zaslon prikazuje i podatke radiouređaja te eventualno i informacije navigacijskog sistema ili telefona.

Sportski član

Od novo oblikovanog logotipa preko rešetke hladnjaka sve do prednjih glavnih svjetala – dizajn prednjeg dijela vozila savršeno se uklapa u cjelokupan dinamični izgled novog ŠKODA Rapida.

Praktičan i lijep

Sa svojim dinamično elegantnim dizajnom ŠKODA Rapid s lakoćom dokazuje da porodični automobil može i dobro izgledati.

Vidjeti i biti viđen

Svjetla za maglu s integriranim svjetlom za skretanje dodatno osvjetljavaju prednje bočno područje vozila.

Poznat prizor

Stražnja svjetla Rapida su u obliku slova C, koji je tipičan za marku ŠKODA.

Savršeno usklađen

Sportski osjećaj osigurava dekorativna letvica armaturne ploče, koja je ugrađena i u višenamjenskom upravljaču.

Impresivno praktičan

Prilikom transporta većih predmeta često se ispostavi da pokrivka prtljažnika smeta. Ali ne i ova, jer se ona može odložiti odmah iza stražnjih sjedala.

U skladu s novom europskom regulativom, Hercegovina Auto je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Daljnjim korištenjem naše web stranice, saglasni ste s korištenjem kolačića.