ŠKODA FABIA

Radio uređaj Bolero

Ovaj vrhunski infotainment sistem za Fabiju nudi napredni ŠKODA Surround audio sistem u serijskoj opremi. Štoviše, kad spojite Vaš telefon putem bluetootha, možete čitati, pisati i slati tekstualne poruke pomoću velikog Bolero 6,5” LCD dodirnog zaslona u boji s rezolucijom od 800×480 piksela i multi-touch tehnologijom.

Panoramski krov

Panoramski stakleni krov, proteže se od vjetrobranskog stakla pa sve do krovnog spojlera. A kad je potrebno, preko njega možete navući zaslon i zaštititi se od sunca.

Novi TDI motori

Ako prelazite hiljade kilometara godišnje pri tome pridodavajući važnost niskoj potrošnji onda su TDI motori za Vas pravi izbor.

Ovi potpuno novi 3-cilindarski dizelski motori sa Common-Rail-ubrizgavanjem dostupni su sa snagom od 90 do 105 KS.

Koncept boja

Dizajniran ekskluzivno za hatchback verziju, ColourConcept nudi mnogo opcija za personalizaciju Vaše nove Fabije. Izaberite krov, bočne retrovizore i točkove u bijeloj, srebrnoj, crvenoj ili crnoj boji i složite ih sa izborom boja karoserije.

Program mreža

Komplet mreža u različitim veličinama održavat će red u vašem prtljažniku i spriječiti klizanje prtljage po njemu.

SpeedLimiter

SpeedLimiter vam neće dopustiti da prekoračite najveću dopuštenu brzinu. Samo snažan udar na papučicu gasa deaktivirat će limitator brzine, naravno iz sigurnosnih razloga.

U skladu s novom europskom regulativom, Hercegovina Auto je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Daljnjim korištenjem naše web stranice, saglasni ste s korištenjem kolačića.