Pravne odredbe

Kao čovjek otvoren prema svijetu željni ste informacija. Njih Vam stavljamo temeljem naših pravila korištenja na raspolaganje. U daljnjem tekstu naći ćete detalje na temu pravila upotrebe i impresum Hercegovina Auto d.o.o. (u daljnjem tekstu: Hercegovina Auto)

Pravila korištenja

Svaka upotreba www.skoda.ba stranice podložna je dole navedenim uvjetima.

Usluge i odgovornost za informativne usluge

Informacije koje možete naći na ovim WEB stranicama kompanija Hercegovina Auto je pažljivo odabrala za Vas.

Informacije su neobvezujuće. Za rezultate koji mogu proizaći korištenjem podataka u smislu tačnosti, aktuelnosti i potpunosti i za to da li kvalitet navedenih informacija odgovara Vašim željama i zahtjevima, Hercegovina Auto ne preuzima nikakvu odgovornost. Svi korisnici koji pristupaju www.skoda.ba stranici njezin sadržaj
koriste na vlastitu odgovornost. Kompanija Hercegovina Auto nije odgovorna ni za kakve neposredne niti posredne štete, koji bi mogle nastati iz pristupa, upotrebe ili nemogućnosti upotrebe www. skoda.ba stranice ili zbog bilo kakve pogreške, odnosno nepotpunosti u njezinom sadržaju.

Ova web-stranica sadržava podatke i obavijesti trećih osoba, kao i veze do drugih Internet-stranica na koje Hercegovina Auto nema nikakav uticaj. Kompanija Hercegovina Auto nije odgovorna niti za tačnost niti za bilo koje drugo svojstvo takvih podataka i obavijesti, te ne preuzima nikakvu odgovornost niti za posljedice takvih podataka i obavijesti.

Informacije koje ćete naći o vozilima marke ŠKODA treba uzeti kao okvirne.
Pridržavamo pravo na izmjene, a posebice u konstrukciji, isporuci, promjene uslova prodaje novih vozila, te promjene neobvezujućih preporuka cijena. Izjave o opremi i
neobvezujućim preporukama cijena odnose se na bosanskohercegovačko tržište. Prikazane slike vozila sadržavaju djelimično originalnu i dodatnu opremu koja nije sadržana u serijskoj verziji modela.

Molimo provjerite podatke, prije upotrebe u bilo koje svrhe. Tačan podatak se može dobiti jedino na konkretan upit.

Slanje poruka

Ukoliko nam želite poslati mail s Vašeg privatnog e-mail “Accounta” obzirom na tehnička svojstva interneta morate sami donijeti odluku o povjerljivosti poslanih
podataka i informacija. Možemo Vas uputiti na softver za kodiranje dostupan na tržištu.

Ukoliko šaljete informacije iz kontaktnog područja naših stranica, morate voditi računa o tome da se informacije šalju nekodirane i time nismo u mogućnosti preuzeti
odgovornost za povjerljivost i integritet e-mail sadržaja.

Prava korištenja navedenih slika i podataka

Nositelji autorskih prava na slikama i tekstovima objavljenim na www.hercegovinaauto.ba stranici su ŠKODA AUTO a.s. i/ili Hercegovina Auto, te je svako korištenje bez dopuštenja, osim u privatne svrhe zabranjeno. Ova stranica niti njezin sadržaj ne smiju dalje kopirati odnosno umnožavati, reproducirati ili na bilo koji način distribuirati bez izričitog pristanka ŠKODA AUTO a.s. ili/i Hercegovina Auto.

Prava na izmjene stranice

Kompanija Hercegovina Auto zadrržava pravo svakodnevne izmjene sadržaja ove stranice, bez prethodne najave u bilo kojem dijelu.

U skladu s novom europskom regulativom, Hercegovina Auto je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Daljnjim korištenjem naše web stranice, saglasni ste s korištenjem kolačića.