Autorska prava

Sadržaj ove stranice je u vlasništvu kompanije Hercegovina Auto d.o.o.

Hercegovina Auto d.o.o.

Ovlašteni trgovac i serviser putničkih, motornih vozila marke ŠKODA.

Bišće polje bb

88000 Mostar

Tel. +387 36 576 489

E-Mail: prodaja@hercegovinaauto.ba

Firma Hercegovina Auto  je upisana u sudski registar u  Kantonalnom sudu Mostar: Tt-264/02 19.09.2002.

Poreski broj: 07000676.
Jedinstveni identifikacioni broj 4227050160008

Banka kod koje se vode pravni računi:

UniCredit Bank Mostar

Broj računa: 3389 00 22 06484 715

Sve slike, tekstovi, cijene i drugi prikazi iz ovog proizvoda odgovaraju ŠKODA Bosna i Hercegovina prodajnom programu u trenutku izrade te predstavljaju neobavezujuću informaciju. Pridržavamo pravo na kasnije izmjene. Hercegovina Auto d.o.o. ne preuzima odgovornost za zablude. Pridržavamo pravo na izmjene konstrukcije, opreme i opsega isporuke te odstupanja u nijansama boje.

Sve navedene cijene su neobavezujuće, preporučene cijene uključujući PDV.

Program i svi njegovi dijelovi poput podataka i slika zaštićeni su autorskim pravom. Svako korištenje izvan uskih granica Zakona o autorskom pravu bez odobrenja je zabranjeno i kažnjivo. To posebno vrijedi za umnožavanja, prijevode, mikrosnimanja i obradu u elektronskim sistemima.

Upotreba slika dozvoljena je samo za osobne potrebe. Firma ŠKODA AUTO a.s. je vlasnica velikog broja registrovanih marki (zaštitni znakovi). Zaštićeni su posebno znakovi marke ŠKODA, Fabia, Octavia, Superb, Roomster, itd. Činjenica, da neki znak nije sadržan na ovom popisu i/ili nije označen kao marka (zaštitni znak) u nekom tekstu, ne može se interpretirati na način da dotični znak nije registrovana marka (zaštitni znak) i/ili da bi se dotični znak mogao koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja firme ŠKODA AUTO a.s. odnosno Hercegovina Auto d.o.o.

U skladu s novom europskom regulativom, Hercegovina Auto je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Daljnjim korištenjem naše web stranice, saglasni ste s korištenjem kolačića.